Amazon doručil radost do dětských domovů v Ústeckém a Středočeském kraji

Amazon doručil radost do dětských domovů v Ústeckém a Středočeském kraji

Společnost Amazon připravila radostný den pro děti a zaměstnance z dětských domovů Ústeckého a Středočeského kraje, kterým věnovala hračky, knížky nebo vybavení do domácnosti. Dar je součástí darovacího programu společnosti, který vychází ze snahy o udržitelnost a využití neprodejného zboží pro dobré účely.

DetskeDomovy

18/05/2020 | Praha/Dobrovíz

Mezi obdarované dětské domovy patří Dětský domov Most, Dětský domov Žatec a Dětský domov Nové Strašecí. Součástí zásilek z Amazonu byla široká škála věcných darů, jako jsou hračky, plyšáci, stavebnice LEGO, knihy, chytré hodinky, kosmetika, potraviny, kancelářské potřeby nebo kuchyňské vybavení, které nejen potěší zdejší děti, ale také pomohou při běžném provozu domovů.

„Předměty jsme rozdělili do tří rodinných skupin. Domácnosti se tak podařilo skvěle vybavit a snížit náklady dětského domova tak, aby uspořené prostředky mohly být využity na zájmovou činnost dětí. Hluboce si této pomoci vážíme a děkujeme firmě Amazon za poskytnutý dar,“ prozradil ředitel Dětského domova Nové Strašecí Mgr. Alexandr Krško.

Za iniciativou celé akce stojí Zaměstnanecké fórum společnosti ve spolupráci s HR oddělením. Vedení společnosti se touto cestou zároveň snaží o naplnění svých závazků k udržitelné budoucnosti, kdy daruje produkty, které jsou jinak neprodejné. „Jsme nesmírně rádi, když se nám podaří spojit síly a udělat radost tam, kde je to nejvíce třeba, říká PR manažerka Amazonu Miroslava Jozová.