Den dětí oslavili zaměstnanci Amazonu s rodinami v Biotopu Radotín

Den dětí oslavili zaměstnanci Amazonu s rodinami v Biotopu Radotín

Společnost Amazon pro své zaměstnance připravila víkendovou akci při příležitosti Dne dětí. Zážitkový den si užilo více než 2 000 zaměstnanců dobrovízského distribučního centra, jejich dětí a rodinných příslušníků. Součástí zábavného odpoledne byl program pro děti i dospělé a celá akce se nesla ve znamení souladu s přírodou. Došlo i na vysazení památného stromu.

Den dětí

01/06/2022 | Praha/Dobrovíz

„Každý rodič se jistě shodne na tom, že děti mají v jeho životě zásadní prioritu a chce s nimi trávit každou volnou chvíli. V Amazonu pracuje mnoho milujících rodičů, někteří mají i více než tři děti. Proto jsme při příležitosti Dne dětí připravili bohatý program pro zaměstnance i jejich potomky. Těší nás, že jsme se mohli po dlouhé době opět setkat v takovém počtu a užít si společně neformální zábavu a odpočinkové odpoledne,“ říká Michal Šmíd, generální manažer společnosti Amazon.

Do Radotína přivezla své děti také čtyřnásobná maminka Petra Vorlíková, která v Amazonu pracuje na oddělení balení zásilek: „V Amazonu pracuji již pátým rokem. Mám čtyři děti, z toho dva kluky a dvě holky. Nejstarší je patnáct a nemladší sedm roků. Velmi ráda se pravidelně zapojuji do akcí Amazonu, loni jsem se zúčastnila také Halloweenu, kdy jsme mohli přijít do práce v kostýmech, nebo pyžamového dne na podporu onkologicky nemocných dětí,“ říká.

I další její spolupracovnice Nataliya Frčková si pochvaluje aktivity zaměstnavatele. „Na akce Amazonu chodíme celá rodina pokaždé, děti se vyřádí a chtějí stihnout všechny atrakce. Za každou atrakci dostanou razítko a na konci dne si jdou vyzvednout nějakou odměnu. Letos jsme šli po dvouleté covidové pauze a už jsme se moc těšili,“ říká dvojnásobná maminka Nataliya Frčková z Amazonu.

S rodinou i třemi dětmi na akci přišel také trojnásobný otec Michal Poledne, který v Amazonu pracuje jako IT support. „Mám tři děti, šestiletá dvojčata a osmiletého syna. Na akce podobného typu chodíme rádi. Naposledy jsme byli také celá rodina. Tehdy si děti nejvíce užily skákací hrad a vystoupení kouzelníka,“ říká.

Tématem letošního setkání zaměstnanců bylo souznění s přírodou a respekt k ní. To se prolínalo všemi aspekty od barevného ladění, přes ekologické materiály až po tématiku jednotlivých aktivit. Moderování zábavného dne se ujalo duo Lenka Špillarová a Jaroslav Brousil. Doprovodný program zpestřil svým vystoupením klaun Albertík, známý z televizních obrazovek, a vystoupila také slovenská street dance taneční skupina The Pastels. Nechyběl ani skákací hrad, oblíbené malování na obličej, elektrická autíčka a šlapací motokáry nebo simulátor surfování.