Amazon v distribučním centru zaměstná 2 000 sezónních zaměstnanců. Pomohou s vánočními objednávkami

Amazon v distribučním centru zaměstná 2 000 sezónních zaměstnanců. Pomohou s vánočními objednávkami

Společnost Amazon posiluje před zimní sezónou stavy zaměstnanců a nabírá dalších více než 2 tisíce sezónních pracovníků pro své distribuční centrum v Dobrovízi u Prahy. Noví pracovníci doplní stávajících 3 tisíce pracovních míst, v rámci kterých společnost nabízí konkurenceschopnou mzdu i balíček atraktivních benefitů.

Nábor špička

23/09/2022 | Dobrovíz

Noví zaměstnanci na vstupních pozicích obdrží mzdu ve výši 190 Kč/h hrubého. Všichni zaměstnanci s hodinovou mzdou mají navíc nárok na měsíční prémie ve výši až 10 %. To platí jak pro zaměstnance na plný i částečný úvazek, tak pro sezónní pracovníky.

„Vánoční sezóna je za rohem a pro nás to znamená nabité pracovní období, na které se připravujeme prakticky v průběhu celého roku. Stejně jako loni, i v letošním roce nabízíme sezónní práci více než dvěma tisícům zaměstnanců,“ řekl Michal Šmíd, generální ředitel společnosti Amazon. „Těšíme se na nové tváře, ale také na pracovníky, kteří se k nám vrátí opakovaně,“ dodal.

Všech přibližně pět tisíc zaměstnanců pak bude v distribučním centru chystat, balit a odesílat sváteční objednávky. Další informace o pracovních příležitostech ve společnosti Amazon najdete na stránkách pracevamazonu.cz.