Amazon v distribučních centrech v Česku nabere 3 900 zaměstnanců na vánoční sezónu

Amazon v distribučních centrech v Česku nabere 3 900 zaměstnanců na vánoční sezónu

Společnost Amazon se připravuje na blížící se vánoční špičku a rozšiřuje své týmy o sezonní zaměstnance, kteří se budou starat o chystání, balení a expedici zákaznických objednávek. V distribučním centru v Dobrovízi u Prahy přijme společnost více než 2 600 zaměstnanců, v novém robotickém centru v Kojetíně pak přibližně 1 300. Dohromady 3 900 sezonních pracovníků se tak připojí ke 4 000 stálých zaměstnanců, které u nás Amazon dosud zaměstnává.

Nábor Peak

05/10/2023 | Dobrovíz, Kojetín

Pracovníci na vstupních pozicích obdrží hodinovou mzdu ve výši 200 Kč/hrubého. Kromě toho je jim nabídnut široký balíček benefitů zahrnující 10% bonus ke mzdě, bezplatnou dopravu do zaměstnání, dotované stravování za 29 Kč, slevy při nákupu na Amazon.de a mnoho dalšího

„Předvánoční období u nás tradičně začíná již nyní a my musíme posílit naše týmy, abychom dokázali uspokojit zvýšenou poptávku zákazníků. Těší mě, že opět můžeme nabídnout sezonní práci téměř 4 tisícům lidí. O to více, že letos poprvé rovnou ve dvou regionech. S otevřením nového centra v Kojetíně přivítáme v našich řadách pracovníky také z Olomouckého, Zlínského nebo Jihomoravského kraje,“ říká Michal Šmíd, generální manažer Amazonu v Česku.

Společnost byla v tomto roce oceněna jako špičkový zaměstnavatel a získala certifikát Top Employer. Program Top Employers certifikuje společnosti na základě výsledků průzkumu kvality metod v oblasti HR. Tento průzkum zahrnuje šest oblastí, které se skládají z dvaceti témat zahrnujících například HR strategii, pracovní prostředí, získávání talentů, vzdělávání, diverzitu, rovnost příležitostí a inkluzi, wellbeing a další.

Společnost nabízí stovky zajímavých pracovních míst napříč různými obory. Oblasti působnosti Amazonu jsou stejně rozmanité jako zaměstnanci, kteří v ní pracují. Inkluze a zajímavé kariérní příležitosti jsou pevně zakotveny v její firemní kultuře.

Pokud máte o práci ve společnosti Amazon zájem, více informací naleznete na webových stránkách pracevamazonu.cz.